Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

adam zemsta

Dvojac Adam Zemsta još je jednom dokazao kako je moguće eksperimentirati i plesati između različitih glazbenih žanrova i isprobavati nešto novo, a zapravo ostati vjeran sebi i svom stilu.

U novoj pjesmi “Slike” dečki su napravili mali zaokret i poigrali se zvukom te stvorili potpuno novi koji su nazvali zvuk electropopa s Balkana, jer kako kaže autor teksta Dino Osmanagić - "Ne bježimo da smo tu s Balkana tako da smo u ovom našem nostalgičnom žalu za mladosti decentno provukli i malo zvuka koji asocira na spomenutu regiju."

Osim što je autor teksta, Dino je zaslužan i za glazbu uz Kristijana Koščicu koji potpisuje aranžman za pjesmu.

Na pjesmi je gostovao i cijenjeni producent Pavle Miholjević (Svadbas), ali u ulozi gitariste, a kao prateći vokal dečkima se pridružila i pjevačica Daniela Budišćak.

“Kako volimo široki spektar glazbenih žanrova malo smo se okušali i u electropopu kroz koji protežemo nama omiljene električne gitare. Ovaj put na solo gitari nam gostuje cijenjeni producent Pavle Miholjević (Svadbas), koji se po nama savršeno uklopio i dao pjesmi ono nešto što ju je zaokružilo” zadovoljno su komentirali dečki.

Stihovi pjesme “Slike” evociraju neka davna sjećanja i uspomene kojih se dečki prisjećaju s dozom nostalgije:

Meni prođe godina kao da je jedan dan,
A kada se okrenem nemam čega sjetit' se,
Sve bi ove godine prodao za jedan dan,
Prodao za nekada kada sam bio radostan,
Kad sam bio mlad.

Prisjetite se i vi neke svoje “Slike” i vratite se na trenutak u davno zaboravljene dane uz predivne stihove dvojca Adam Zemsta!