Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ponesite Varga

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je novi singl 'Ponesite', još jednu u nizu čeznutljivih, iznimno emotivnih balada u kojoj se, kao i mnogo puta dosad, zagledao duboko u sebe i na površinu izvukao sva svoja razočaranja i strahove, ispisavši predivan epitaf ljubavi koja na kraju ipak nije bila ona prava.

Pjesmu je producirao Jere Šešelja koji je sa Zvonetom napravio i aranžman baziran na međuigri rastavljenih akorda Vargine vjerne 'akustare', nenametljivih, jedva čujnih gitarskih sola i jecaja cella Mateja Miloševa. Fotografije za video snimila je Nina Varga.

Ovaj singl stiže nam samo nekoliko mjeseci nakon posljednjeg 'Jedan od njih 100', i predstavlja nastavak glazbene priče kantautora koji je na sceni od 2011. kada izbacuje svoj prvi album, a do danas ih je objavio osam nezavisnih od kojih su neki uvršteni među najbolje u regiji ('7' i 'Krugovi'). Objavio je i 12 singlova za Croatiju Records, te na ovim prostorima održao više od 200 koncerata.

Izdao je i knjigu pjesama 'Poljubac budućnosti', napisao tekst za dječju slikovnicu 'Veseli dan doktora Vedrana Veselića', te skladao glazbu za više dječjih kazališnih predstava. Trenutno radi na novim pjesmama.