Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

massimo

Možda najiščekivanija pjesma s Massimovog novog albuma "Sada" konačno postaje singl - vani je lijepa balada "Nisam spreman".

Pjesma Sergeja Četkovića već je i prije svog izlaska zaintrigirala javnost. Naime, i prije no što ju je Massimo snimio i stavio na svoj album izveo ju je kao duet sa Sergejom Četkovićem na jednom od rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru. Iako ju publika nikada prije nije čula nagradila ju je ovacijama. Pjesmu je Massimo nakon izlaska albuma uvrstio u svoj live repertoar i redovito izvodio na rasprodanim koncertima ljetne turneje po Hrvatskoj i publika ju je zavoljela i pjevala kao i najveće, već poznate hitove. Tako se ovih dana događa pravi presedan u današnje vrijeme, a to je da izlazi pjesma koju pravi Massimovi obožavatelji već znaju i obožavaju. Spot za ovu predivnu ljubavnu baladu snima se ovih dana, a redateljska palica povjerena je Hrvoju Baniću. Do završetka spota, pjesmu možete pronaći na You Tubeu u sklopu albuma "Sada".

"Pjesma "Nisam spreman" osvaja na prvu. Moram priznati da je prava rijetkost na koncertima, da kada izvodite sasvim nepoznat repertoar dobiti tako jaku i toplu reakciju. A upravo nam se to dogodilo s ovom pjesmom. Izveo sam ju i nedavno na koncertu Sergeja Četkovića u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i bilo je to zaista posebno iskustvo " - kaže nam Massimo o novom singlu.

Nakon uspješnih singlova s novog albuma koji su obilježili kraj prošle godine i cijelu 2018. poput "Neka ti plove brodovi", "Nama se nikud ne žuri", "Lice varalice", "Ne ostavljaj me tu" ... sigurno je da stiže još jedna pjesma koja će osvojiti radijski eter, baš kao što je već osvojila srca obožavatelja.