Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

ig

Nakon službenog izlaska albuma, singlom “Dvorani neba” Igor Geržina predstavlja dugo očekivani božićni uradak “Svim na zemlji”.

„Već nekoliko godina spremam se napraviti božićni album. Imao sam raznih ideja, od obrade stranih pjesama poput Jingle Bells, vokalnih suradnji, do kombinacije jednog i drugog te sam snimio i mnogo probnih verzija. Konačno sam za prošli Božić dobio pravu inspiraciju i konkretnu ideju kako bi moj božićni album trebao zvučati: instrumentalno, toplo, intimno i odsvirano bez puno produkcijskih zahvata, što prirodnije“,  izjavio je Igor.

Album “Svim na zemlji” uvodi nas u bogatu hrvatsku božićnu glazbenu baštinu putem briljantne Geržinine interpretacije svih 12 napjeva. Ovaj vrhunski instrumentalist donosi nam emotivne verzije najljepših tradicionalnih božićnih pjesama.

Svojom instrumentalnom raspjevanošću i zaigranošću, Geržina s albuma kao prvi singl predstavlja "Dvorane neba”, skladbu u kojoj su opjevani nebeski glasnici, a spot je objavljen na prvu nedjelju došašća kada se pali i prva svijeća, svijeća nade.

Videospot donosi veselu blagdansku atmosferu i kroz jednostavne kadrove prikazuje radost i ljudsku toplinu te Geržininu emotivnu interpretaciju. Istinski duh Božića krije se u zajedništvu i u lijepim emocijama, koje su glavni motiv ove božićne priče. Spot je snimila ekipa iz Kadra 22, Denis Lepur i Marko Stanić. U spotu se pojavljuje poznata voditeljica Uršula Tolj, ugledni kirurg Srećko Budi, producent i glumac u predstavi Frizeraj, Damir Horvat te make up artistica Tamara Kokalj, koja je ujedno zaslužna i za šminku u spotu. Posebnu toplinu spotu daju predivna Igorova kći Ira i šarmantna francuska buldogica Duška, koja je već prava Instagram zvijezda.

Napjev “Dvorani neba” odličan je za zagrijavanje uoči prvog od serije adventskih koncerta u sklopu kojih će Igor Geržina predstaviti svoj šesti samostalni album, „Svim na zemlji“. Prvi koncert održat će se u četvrtak,  6. prosinca u sklopu Adventa na Europskom trgu s početkom u 20 sati, a Igorov gost je Ricardo Luque.