Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

MangroovePjesma "Laka sam" najavljuje novi, četvrti po redu, studijski uradak grupe Mangroove. Album naziva "Srce" ugledati će svjetlo dana ove jeseni te predstavlja novu stepenicu u radu benda, a u jesen ulazimo plesno, ljubavno i lako.

"Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka odlučili smo napraviti četvrti album i proslaviti ljubav i život, u najširem smislu te riječi. Najava novog albuma singl je "Laka sam" koji je ujedno prava ljubavna pjesma za Tonija. Sve su naše pjesme – priče iz našeg života na ovaj ili onaj način i svaki album je pričao o nama, ali "Laka sam" baš nekako najjasnije i do sada najjavnije progovara o toj ljubavi.", kaže Željka Veverec.

Autorski dvojac i ovoga puta su Željka Veverec i Toni Starešinić, tekst potpisuje Željka dok su za aranžman zaslužni Mangrooveovci - Silvio, Leo, Toni i Željka. Za produkciju se pobrinuo Zvonimir Dusper Dus, koji je za singl napravio i svoju verziju, i to onu spremnu za plesne DJ setove, a može je naći na linkovima niže.

Na bubnjevima i tamburinu bio je Silvio Bočić, Hohner String Performer te prepoznatljiva flauta opet je Leo Beslać, Toni Starešinić odsvirao je Moog sub37, Dave Smith mophox4 i Korg SV1 electric piano, Hrvoje Nikšić odradio je sound FX, a uvijek ugodan vokal Mangroova je Željka Veverec.

Singl "Laka sam" prati i videospot, sniman na tajnim lokacijama diljem svemira, svoju premijeru je imao u emisiji Top.hr prošle nedjelje, a uskoro ćete ga moći pogledati i na ostalim online te TV servisima.