Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

yesGrupa Yes je u suradnji s Jonom Andersonom, Trevorom Rabinom i Rickom Wackermanom objavila live video pjesme „Rhythm of Love“. Koncert se održao početkom 2017. godine u Manchesteru. Set koji dolazi u prodaju 7.9.2018. će biti dostupan u primjercima od 2 CD-a, 3 ploče i Blu-Rayu.

Album će nositi naziv „Live At The Apollo“. Pjesma „Rhythm of Love“ je s albuma „Big Generator“ iz 1987. godine a zašto su odlučili da baš ona bude ona koja najavljuje album objasnio je Rabin riječima Billboardu: „Odlučili smo proći kroz sve pjesme, a kada ja sviram nešto što nisam snimio, pristupam toj pjesmi kao demo pjesmi i dajem joj ono što bih učinio kao da sam je snimao u izvornom obliku. Naučio sam je, a onda sam radio puno na tome da je prenesem na svoj način, uz svo dužno poštovanje originalu. Rick je učinio isto. Uzbudljivo je, a na taj način pjesma dobije novi život.“
Anderson, Rabin i Wakeman su se pridružili „Live At The Apollo“ uz basistu Leeja Pomeroya i bubnjara Loua Molina III kako bi obilježili 50.-u godišnjicu Yesa.

"Live At The Apollo" popis pjesama:
1. Orchestral arr
i. Intro
ii. Cinema
iii. Perpetual Change
2. Hold On
3. I've Seen All Good People
i. Your Move
ii. All Good People
4. Lift Me Up
5. And You & I
i. Cord Of Life
ii. Eclipse
iii. The Preacher, The Teacher
iv. Apocalypse
6. Rhythm Of Love
7. Heart Of The Sunrise
8. Changes
9. Long Distance Runaround / The Fish (Schindleria Praematurus)
10. Orchestral Shade / Awaken
11. Make It Easy / Owner Of A Lonely Heart
12. Roundabout