Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

medea

Mlada i iznimno talentirana riječka glazbenica Medea Market Sindik predstavit će svoju novu pjesmu “Moja je ljubav plava” na šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone.

Djevojka koja je svojim vokalnim interpretacijama zadivila mnoge naše glazbenike, javnosti se predstavila duetom s Damirom Kedžom, u predivnoj ljubavnoj baladi “Ne mogu iz dana u noć.”

Pjesmu “Moja je ljubav plava” s kojom će debitirati na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta.  

Ovu energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja krasi i video spot, a Medea će pjesmu uskoro predstaviti publici u Šibeniku.

Spot je snimao Mladen Đaković - Mlaggio, N.O. Production, a sniman je na više lokacija, većim dijelom u Istri i nešto malo u Rijeci. Istaknuli bi dva srednjovjekovna istarska gradića - Mošćenice i Brseč, dva srednjovjekovna grada; prvi je smješten na liticama 178 m iznad mora, a drugi na 157 m visokoj hridi ponad valovita Kvarnera. Snimano je na plaži Klanjac, podno Brseča koja je uvrštena među deset najljepših, prirodnih plaža Jadrana.  

Mlada i talentirana djevojka dolazi iz Rijeke, a glazbom se bavi od najranije dobi.

Medea je završila glazbenu školu, osvojila je brojne nagrade, pjevala je na dječjim festivalima, a veliku pozornost je ostvarila odličnim nastupima u jednom glazbenom showu. Medea je završila osnovnu glazbenu školu te svoju glazbenu naobrazbu nastavlja i kroz srednju školu - solo pjevanje, a uz to izvrsno svira klavir uz koji najrađe provodi svoje slobodno vrijeme.

Medea smatra kako je glazba njen put i u njoj pronalazi svoj poziv. Svaki nastup je novo iskustvo, novo zadovoljstvo i vjeruje kako će i zahtjevna šibenska publika prepoznati njenu kvalitetu i ljubav prema glazbi.