Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

hh

Najmlađi indie rock bend na svijetu, Honey Hahs objavio je drugi singl sa svog predstojećeg albuma “Dear Someone, Happy Something”, koji će 7. rujna objaviti izdavačka kuća Rough Trade Records. Singl “River” popraćen je i video spotom koji možete pogledati u nastavku.

“Ovo je pjesma o tužnom filmu koji smo nedavno gledale i koji nas je baš potresao – "Bridge To Terabithia". Moja sestra Rowan je teško prihvatila smrt djevojčice u filmu te joj je pisanje ove pjesme to na neki način olakšalo. Kad smo snimale pjesmu, producent Steve Mackey je htio dosta perkusija tako da je Sylvie svirala na ogromnom bubnju, a ja na metalofonu tako da je bilo baš zabavno, izjavila je basistica Robin.

U svojim pjesmama održavaju sirovo iskren pogled na svijet iz dječije perspektive. Njihove pjesme pogađaju i stariju publiku zahvaljujući politički angažiranim tekstovima, kakav je tekst prethodnog singla "Stop Him" ili “Mr. Trump”.

Produkciju debi albuma ovog mladog trija radio je poznati producent Steve Mackey, koji je predhodno surađivao sa svjetski priznatim bendovima, poput Arcade Fire, Florence+The Machine i M.I.A.

Jonni Lu Studio je bio zadužen za dizajn omota albuma, a samu fotografiju za omot slikao je fotograf Oliver Hadlee Pearch.