Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

jungle

Nakon dva već objavljena singla, britanski neo soul sastav Jungle objavio je još dvije pjesme koje najavljuju njihov novi album „For Ever“. Video spotovi za singlove „Heavy, California“ i „Cherry“ dostupni su na Youtubeu, a možete ih pogledati i u nastavku.

Album „For Ever“ će 14. 9. objaviti izdavačka kuća XL Recordings koja je objavila i njihov album prvenac naslovljen prosto „Jungle“. Novi singlovi donose novi zvuk benda, koji su oni sami opisali kao „postapokaliptičnu radio stanicu koja pušta pjesme o prekidu“. Oba videa su, kao i prethodna dva, djelo kolektiva JFC Worldwide i prate već izgrađeni vizualni identitet benda.

Kako bi komponirali novi album, ključni članovi benda, Josh i Tom, preselili su se iz Londona u Hollywood potrazi za tim romantiziranim hollywoodskim snom. Budući da su obojica prije selidbe bili u ozbiljnim vezama i da su se obje veze završile, suočili su se s tom stranom života u Hollywoodu. Vratili su se u London gdje im se pridružio producent Inflo s kojim su završili album.

Jungle su 2013. godine osnovali Josh Lloyd-Watson i Tom McFarland koji i dalje čine srž benda. Istoimeni album prvijenac odmah po objavljivanju 2014. godine privukao je pažnju kako publike, tako i kritike koja ga je proglasila za jedno od najvažnijih debi izdanja te godine.