Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

paul projekt

Dvoje mladih umjetnika iz Velike Britanije, Fabiana Palladino i Ruthven, objavili su svoje nove singlove u okviru projekta/izdavačke kuće Paul Institute. Singlovi „Shimmer“ i „Hypothalamus“ biće dostupni na sedmoinčnim vinilnim pločama kao i na digitalnim servisima.

Projekt Paul Institutea djelo je braće Paul, dvojice talentiranih  skladatelja i producenata. Jai Paul i A.K. Paul glazbomom se bave kako kao solo umjetnici, tako i kao producenti, a poznati su po svom tradicionalnom pop pristupu s elementima funk i disco glazbe.

Fabiana Palladino je i ranije surađivala s Jaiom Paulom na svom prethodnom singlu "Mystery" koji je objavila za istu izdavačku kuću. „Shimmer“ je prva pjesma koju je Fabiana samostalno producirala i govori o osjećaju potcijenjenosti.

Ruthven je, s druge strane, prošle godine surađivao s drugim bratom Paul i tu suradnju je ponovio i na novom singlu „Hypothalamus“. Singl inspiriran umjetnicima kao što su Prince, Peter Gabriel i D’Angelo govori o fizičkom utjecaju raskida na organizam kao igri između toplog i hladnog, te odatle i sam naslov.