Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ibeyi

Francuski soul duo Ibeyi i brazilski reper Emicida su, nakon svog upoznavanja na brazilskoj turneji ovog benda, udružili snage i u Lab Fantasma studiju snimili zajedničku pjesmu „Hacia El Amore“.

Za razliku od pjesme, spot je sniman u Parizu, a za sve je bio zadužen Christian Beuchet s kojim su Ibeyi ranije surađivale na spotu za pjesmu „Away Away“. Spot je sniman u urbanom okruženju prekrivenom grafitima, a sama prostorija je ispunjena ljudima koji plešu i slave ljubav.

Blizanke Ibeyi su ovo prilikom izjavile: „Nekad upoznaš umjetnika i ne znaš kako i zašto, ali oni trenutno postanu dio tvoje kreativne porodice. Mi obožavamo hip-hop i uvijek smo htjele da surađujemo s reperima, a kada smo čule Emicidin rad odmah smo znale da bi on bio odličan suradnik za Ibeyi.“

Ibeyi su krajem rujna prošle godine objavile svoj drugi album „Ash“ za izdavačku kuću XL Recordings. Album je naišao na sjajan prijem, kako publike, tako i kritike i samim time ih postavio kao jedne od predvodnika ove eminentne izdavačke kuće.