Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

cold snapInspiriran odlascima iz Hrvatske, Jan Kerekeš je sa svojim bendom Cold Snap odlučio ispričati priču i snimiti video podrške svima koji su otišli. Biste li, u potrazi za boljim životom, napustili svoje voljene? Svaki dan, više od 50 000 ljudi diljem svijeta napušta svoj dom i svoje voljene u potrazi za boljim životom.

Video spot posvećen je svima onima koji su napustili sve, koji shvaćaju unutarnju borbu čovjeka koji voli, čovjeka koji brine o svojoj obitelji, o svojim prijateljima i želi promijeniti stvari na bolje.

Video "Distance" snimljen je u dva dana, svaki dan više od 15 sati snimanja, u snimanju je sudjelovalo više od 80 ljudi, a članovi benda Cold Snap pobrinuli su se da produkcija videa bude na zavidnom nivou te su sami postavili snimajući set svake scene uključujući 40 metara ograde sa bodljikavom žicom. Jan Kerekeš i Tin Majnarić zajedno su već surađivali na spotovima Cold Snap-a, a u tijeku su pripreme i za novi spot s albuma "All Our Sins", za video "Witness of you sickness".

Novi album najpoznatijeg hrvatskog metal benda Cold Snap, pod nazivom "All Our Sins" biti će objavljen 6. srpnja ove godine, a izdavačka kuća Arising Empire distribuirati će album diljem svijeta. Pjesma "Distance" savršeno opisuje novi glazbeni pravac grupe Cold Snap koja ove godine slavi 15 godina postojanja.