Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

cbs

Nakon suradnje s Josipom Lisac Chuievci su podijelili glazbenu inspiraciju i s jednim od naših najboljih muških vokala Borisom Štokom. Početak nove glazbene priče donio je fantastičnu pjesmu naslovljenu “Pogledaj”.

Bili smo sretni kad nam se javio Boris da napravimo nešto skupa. Ja sam pratio njego rad i u grupi Quasarr i jedna od njihovih najdražih pjesama mi je bila Arpeggio pa sam uvod u Pogledaj napravio i kao neku posvetu bivšem Borisovom bendu. Kako je Boris krenuo dalje u solo vode tako je i nastavak pjesme otišao u skroz novom smjeru... I eto je u skoro osam minuta, pravo glazbeno putovanje, kojem je Dalibor kroz spot dao još jednu novu dimenziju. - izjavio je povodom predstavljanja suradnje Toni Starešinić, vođa Chuia.

Fantastičnu pjesmu prati jednako takav video spot, a naslov pjesme kao da je sam pozvao genijalnog Dalibora Barića koji je napravio fenomenalan spot. Riječ je o animiranom videu koji je upotpunio ovo malo glazbeno remek djelo i dao mu jednu drugu dimenziju - postao je film!

“Pogledaj” je doista malo glazbeno remek djelo u trajanju od skoro 8:00 min. u originalnoj verziji ali je napravljena i radio edit verziji od 4:43 min. koja će biti prihvatljivija za emitiranje u eteru radio postaja.