Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bw

Američki hard rock bend u usponu, Bad Wolves, objavio je video spot za ranije obavljenu obradu hita grupe The Cranberries „Zombie“. Video posvećen nedavno preminuloj pjevačici Dolores O’Riordan, možete pogledati u nastavku.

Spot je režirao poznati glazbeni redatelj Wayne Isham i u njemu možemo videti kako pjevač benda Bad Wolves, Tommy Vext, pokušava doprijeti do žene obojene u zlatno. Ova scena je jasna referenca na spot za originalnu verziju pjesme „Zombie“ i preranu smrt pjevačice Dolores O’Riordan.

Dolores O’Riordan preminula je na dan zakazanog studijskog snimanja s bendom Bad Wolves na kojem je trebala snimiti svoje vokale za ovu verziju pjesme kojom je bila oduševljena.

Njezin tekst, koji se suočava s kolateralnom štetom političkih nemira, jednako je aktualan danas kao što je bio i prije četvrt stoljeća kada je napisan. To je ono što smo mi htjeli iskazati, a ujedno je i dokaz koliko je Dolores vanvremenska umjetnica, izjavio je Tommy Vext.

Pjesma „Zombie“ nalazi se u samom vrhu top lista, dok je spot za samo nekoliko dana prikupio više od milijun pregleda na Youtube-u.