Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Jall aux yeux Je Te Cherche

Bihaćki bend Jall aux yeux, koji stvara autorsku glazbu na francuskom jeziku, snimio je spot za pjesmu "Je te cherche" (Tražim te) sa Johnom iz sinjske grupe M.O.R.T. Ovo je treći singl benda (uz "La peste" i "Je m'en lave les mains") koji najavljuje album prvijenac koji je već snimljen te će biti objavljen u prvoj polovini drugog mjeseca. Pjesmu poslušajte u nastavku.

Nakon objavljivanja albuma slijedi promocija i svirke po regionu. Album je sniman u Mostaru (studio Pavarotti) i Bihaću (studio Amadeus). Prijateljstvo Jure (gitariste benda Jall aux yeux) i Johna traje još od studentskih dana u Zadru gdje su dijelili prostorije doma, hrenovke, besparicu kao i ljubav prema glazbi. Do suradnje je došlo prilično jednostavno.

Johnu je ideja predložena na Demofestu u Banjaluci, gdje je Jall aux yeux sudjelovao u takmičarskom dijelu, a on je to odmah prihvatio. Kasnije je napisao tekst za svoj dio pjesma, došao u Bihać i u jednom danu snimio vokale i spot. Šta to traže i jesu li pronašli Jall aux yeux i John pogledajte i poslušajte niže u spotu (i učite francuski).