Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

kylie

Prošle su četiri godine otkako je Kylie Minogue objavila zadnji album 'I Was Gonna Cancel' te se na scenu vraća s novim albumom 'Golden' čiji je prvi singl objavljen baš danas, u petak 19. siječnja i nosi naziv 'Dancing'. Pjesmu poslušajte u nastavku.

Na svom Instagram profilu, pjevačica je objavila video te izjavila kako je obećala fanovima da će u novi album „izliti“ srce i dušu čega se i držala. Preda mnom je bilo mnogo izazova, ali je na kraju ispalo zabavno i ispunjujuće iskustvo. Sam album nije otišao u smjeru koji sam prvotno zamislila, no svejedno je Kylie album.

Prošle godine Minogue je potpisala ugovor s BMG-om čiji je predsjednik Alexi Cory-Smith izjavio: Želimo napraviti fantastičan, klasičan Kylie album. U ovih 30 godina koliko je Kylie u glazbenoj industriji, bolja je nego ikada. S njom je sve moguće napraviti, možda čak dokumentarni film ili knjigu.

Unatoč tome što još nije poznat datum izdavanja albuma, objavljen je popis pjesama koje čine:

 

It’s Friday, are you dancing #Lovers? 💃🏼🌟 My new single #Dancing is out now! AND my new album #Golden is available to pre-order today! 💛 Out April 6th. (Link in bio) #KylieGolden

Objavu dijeli Kylie Minogue (@kylieminogue)