Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

nm

Jedan od trenutno najaktualnijih američkih rock bendova Nothing More objavio je novi video spot, ovog puta za pjesmu „Do You Really Want It“, njihov treći singl s aktualnog albuma „The Stories We Tell Ourselves“ u izdanju izdavačke kuće Eleven Seven Music. Video možete pogledati u nastavku.

Spot je sniman u 360° tehnologiji koja gledatelju daje uvid u svaki kut koncerta benda Nothing More čiji nastupi su prepoznati kao puni energije i dinamike, koja je u skladu s muzikom koju izvode. Korištene snimke preuzete su s nastupa u Dalasu i Denveru gdje su nastupali tijekom ovogodišnje američke turneje.

Nothing More nominiran je za predstojeću Grammy nagradu u čak tri kategorije. Naime, aktualni album „The Stories We Tell Ourselves“ nominiran je za rock album godine, dok je hit singl s istog albuma „Go To War“ nominiran za najbolju rock izvedbu i najbolju rock pjesmu. Ovo je prvi put da je bend Nothing More nominiran za Grammy, a ove tri nominacije ih stavljaju u sam vrh ove trke, budući da su jedini rock bend koji je nominiran u tri kategorije, što ih stavlja ispred velikih svjetskih bendova, kao što su Metallica, Foo Fighters i Mastodon.