Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mia

Trenutno najpopularnija hrvatska glazbenica, Mia Dimšić, na nedavno održanom božićnom koncertu u Koncertnoj dvorani Lisinski snimila je videospot za pjesmu "Cimet i čaj". Riječ je o potpuno novoj autorskoj pjesmi koja se nalazi na Mijinom prvom božićnom albumu "Božićno jutro", objavljenom prvog dana prosinca za Croatia Records. Spot "Cimet i čaj" pogledajte u nastavku.

Glazbu za "Cimet i čaj" radili su Mia Dimšić i Vjekoslav Dimter, a tekst je pisala Mia. Pjesma je kao i cijeli album snimana i miksana u studiju Croatia Recordsa u studenom ove godine pod producentskom palicom Gorana Martinca, Domagoja Pavina i Damira Bačića.

Mia je u prekrasnom ambijentu rasprodane velike dvorane Lisinski održala "Koncert za male i velike" na kojem je izvela hitove s debitantskog albuma "Život je siv" te nekoliko pjesama s božićnog albuma "Božićno jutro". Njezina uspješna glazbena priča puna je nagrada i priznanja, a na jučerašnjem domjenku Hrvatske diskografske udruge održanom u Kaptol centru osvojila je prestižnu nagradu za pjevačicu godine 2017. godine!