Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Aerosmith

Aerosmithov Joe Perry objavit će 19. siječnja novi album, 'Sweetzerland Manifesto', nakon osmogodišnje stanke. Na albumu će se pojaviti imena poput Johnnya Deppa, Robina Zandera, Davida Johansena i Terrya Reida.

Skoro sve pjesme napisao je Perry uz razne vokaliste, Zander je napisao i otpjevao „Aye, Aye, Aye“, a u obradi „Eve of Destruction“ na bubnjevima se nalazi poznati glumac i član benda Hollywood Vampires - Johhny Depp. Na tri pjesme glavni vokal je Johansen, dok u intrumentalnoj verziji „Spanish Sushi“ sviraju Perryevi sinovi Roman i Tony. „I'll Do Happiness“ vokalno je odradio Reid, a Zak (sin Ringa Starra) pojavljuje se na bubnjevima.

„Obzirom da je album toliko šarolik što se vokala tiče, bit će zaista zanimljivo vidjeti kojim pjesmama će se ljudi prikloniti“ izjavio je Perry u objavi za mediji gdje je najavio album.

Sweetzerland Manifesto snimljen je u Studio 1480, u Los Angelesu uz pomoć Brucea Witkina. Dugogodišnji producent Aerosmitha, Jack Douglas također je bio ko-producent te je pripomogao u pisanju nekih od pjesama. Prije najavljenog “Sweetzerland Manifesto”, Perry je 2014. izdao ”Joe Perry's Merry Christmas” i 2009. 'Have Guitar, Will Travel'.

Popis pjesama sa Sweetzerland Manifesto:

"Rumble in the Jungle" (instrumental)
"I'll Do Happiness" (ft Terry Reid)
"Aye, Aye, Aye" (ft Robin Zander)
"I Wanna Roll" (ft David Johansen)
"Sick & Tired" (ft Reid)
"Haberdasher Blues" (ft Johansen)
"Spanish Sushi" (instrumental)
"Eve of Destruction" (ft Perry)
"I'm Going Crazy" (ft Johansen)
"Won't Let Me Go" (ft Terry Reid)