Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

oml l

Linkin Park će odati počast svom bišem članu Cherstru Benningtonu objavom albuma na kojem se nalaze live izvedbe njegovih zadnjih nastupa.

Podsjećamo da je Bennington počinio samoubojstvo u srpnju ove godine kada je bend bio na One More Light svjetskoj turneji, čime je slijedilo otkazivanje ostatka turneje po Sjevernoj Americi i Japanu.

Na službenoj stranici bend je objavio kratku izjavu i objašnjenje u kojem stoji da je album posvećen Benningtonu, koji je u One More Light dao sve od sebe. Obzirom da je pjevač na snimanju albuma podigao ljestvicu svojim izvedbama, članovi benda smatrali su da takve fantastične izvedbe mora izvoditi i na svakom od nastupa. Nastupi koje smo održali ove godine bili su fantastični, pokazali su naše zajedništvo u stvaranju glazbe, ljubav prema našim fanovima i jedni prema drugima. Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su prisustvovali na nastupima, a za one koji nisu, nadamo se da će vam ovaj album donijeti dio toga.

One More Light Live u prodaji će se naći od 15. prosinca.

Prošli mjesec (listopad) bend je održao koncert posvećen Benningtonu. Na pozornici su im se pridružili blink-182, System of a Down i Korn.

Popis pjesama:

1. "Talking to Myself"
2. "Burn It Down"
3. "Battle Symphony"
4. "New Divide"
5. "Invisible"
6. "Nobody Can Save Me"
7. "One More Light"
8. "Crawling"
9. "Leave Out All the Rest"
10. "Good Goodbye" (feat. Stormzy)
11. "What I've Done"
12. "In the End"
13. "Sharp Edges"
14. "Numb"
15. "Heavy"
16. "Bleed It Out"