Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

jovanotti

Lorenzo Jovanotti predstavlja potpuno novi singl „Oh, Vita!“, kojim najavljuje iščekivano istoimeno studijsko izdanje.

Miljeniku hrvatske publike s tekstom i glazbom nove pjesme pomogli su Pat Simmons i Lucio Dalla, a za produkciju je zaslužan legendardni Rick Rubin. Studijsko izdanje „Oh, Vita!“ biti će 14. za Jovanottia, a nasljedit će multiplatinasti album „Lorenzo 2015 CC“ (2015.). Uz novi singl na iščekivanom izdanju naći će se još 13 pjesama, koje je pisao sam Cherubini, a producirao Rick Rubin.

Album „Oh, Vita!“ za Lorenza predstavlja novi početak, a u Hrvatskoj ga očekujemo 1. prosinca - na 30. rođendan njegovog prvog studijskog izdanja „Jovanotti for President“ (1988.). Nova pjesma po objavi je dobila i prateći videospot u režiji Antonia Usberga i Niccolòa Celaie.

„Ovaj album mi je veoma važan i predstavlja novi početak. Dobio sam priliku započeti suradnju s Rickom Rubinom i to je bila predivna avantura. Album je veoma intenzivan i pogađa točno u srce. Jedva čekam da bude objavljen. Veselim se 1. prosincu da mogu sa svima podijeliti glazbu... i tada naravno slijedi turneja.“ – Lorenzo Jovanotti

Singl „Oh, Vita!“ hrvatskoj je publici dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, dok će istoimeno iščekivano studijsko izdanje osim u digitalnom, biti dostupno i u standardnom CD obliku, na vinilu te kaseti.