Najave novih izdanja

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

reputation

Nakon tri duge godine, iščekivani studijski album Taylor Swift ugledao je svjetlo dana, i nosi naziv „Reputation“. Izdanje je najavljeno singlom „Look What You Made Me Do“, a komadiće novog zvuka Taylor je predstavila i kroz naknadno objavljene pjesme „...Ready For It?“, „Gorgeous“ te „Call It What You Want“. Novi album hrvatskoj publici trenutno nije dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, a u fizičkom obliku očekujemo ga u narednim tjednima.

Šesto studijsko izdanje donosi 15 pjesama, a nasljeđuje iznimno uspješan album „1989“ iz 2014. godine. Taylor je na izdanju „Reputation“ surađivala s glazbenim imenima kao što su Max Martin, Shellback i Ali Payami, što ga čini njenim produkcijski najkompleksnijim izdanjem. Ipak nije se sve promijenilo, jer i utjecaj njenog dugogodišnjeg suradnika – producenta Jacka Antonoffa, nije ostao nezamijećen.

Kritika se već složila kako je Taylor ponovno isporučila odličan album, a sudeći prema rekordnim brojkama streamova i YouTube pregleda singla i videospota „Look What You Made Me Do“ te pjesme „...Ready For It?“, i publici se itekako sviđa novi smjer kojim je krenula Taylor Swift.

Najavni singl „Look What You Made Me Do“ u Hrvatskoj se trenutno nalazi na #3 Airplay Radio Chart službene top-liste najemitiranijih inozemnih singlova.

Album „Reputation“ – popis pjesama

...Ready For It?
End Game
I Did Something Bad
Don't Blame Me
Delicate
Look What You Made Me Do
So It Goes...
Gorgeous
Getaway Car
King Of My Heart
Dancing With Our Hands Tied
Dress
This Is Why We Can't Have Nice Things
Call It What You Want
New Year's Day