Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Universal Music

Već smo pisali o nekim važnim i dugo očekivanim novim albumima koje izdaje kuća Universal Music, a ona su od sad i u prodaji. Radi se o trima velikim glazbenicima – pop divi Madonni, legendarnim Killersima i sjevernoirskom rokeru Vanu Morrisonu.

madonnaKraljica popa Madonna predstavila je live izdanje „Rebel Heart Tour“ povodom svog 59.
rođendana. Album je nastao u režiji Jamiea Kinga, Dannya B. Tulla te Nathana Rissmana, a za audio produkciju pobrinuo se Kevin Antunes. Madonnin peti live album „Rebel Heart Tour” sadrži live snimke koncerata te snimke iza kulisa. Izdanje donosi 22 pjesme s Rebel Heart turneje, a fanovima je utoliko zanimljivije jer donosi i snimke nastupa u Sydney Qudos Bank Areni, kao i ekskluzivnog fanclub nastupa „TEARS OF A CLOWN“, kojim Madonna slavi povratak u Australiju nakon 23 godine. Izdanje je u fizičkom obliku dostupno u različitim verzijama: DVD + CD, Blu-Ray + CD, DVD i Blu-Ray.

KillersThe Killers su također objavili svoje peto izdanje, ali ono studijsko, koje nosi naziv „Wonderful Wonderful“ i nalazi se na #1 Billboard 200 ljestvice albuma. Album je najavljen pjesmama „The Man”, „Run For Cover”, „Some Kind Of Love” te istoimenom „Wonderful Wonderful”. Kada su krenuli snimati svoje peto izdanje, The Killersi su odlučili da ne žele stvarati samo glazbu koja će biti pristupačna radiju, već žele glazbu koja je u skladu s njihovim godinama. Studijski album „Wonderful Wonderful“ pravi je pokazatelj gdje se bend trenutno nalazi, a u tome im je pripomogao i Mark Knopfler, koji gostuje na pjesmi „Have All the Songs Been Written“. Produkcijom se pozabavio Jacknife Lee, uz kojeg je bend uspio isporučiti nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što smo imali prilike čuti već na najavnom singlu „The Man“.

van morrisonSvoj novi album predstavio je i Van Morrison. Iščekivano 37. studijsko izdanje nosi naziv „Roll With The Punches“, a dolazi kao mješavina blues klasika izvođača kao što su Bo Diddley, Mose Allison, Sister Rosetta Tharpe i Lightnin' Hopkins te nekolicine novih autorskih pjesama ovog glazbenog velikana. Novo izdanje producirao je sam Van Morrison, a snimao ga je u s nevjerojatnim timom suradnika, među kojima su Chris Farlowe, Georgie Fame, Jeff Beck, Paul Jones te Jason Rebello.

Album je u prodaji dostupan u standarnom CD obliku te dvostrukom vinilnom izdanju.