Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

stefany

Stefany Žužić, mlada pjevačica iz Krka koja nas je prije više od godinu dana osvojila svojim predivnim vokalnim sposobnostima u showu – The Voice, predstavlja svoj novi singl „Znam te“ koji će zasigurno osvojiti i oduševiti mnoge.

Nakon završetka glazbenog showa The Voice mlada je glazbenica u suradnji s autoricama pjesme „Znam te“ Ines Prajo koja potpisuje glazbu, Arijanom Kunštek zaslužnom za tekst i producentom Tihomirom Preradovićem krenula u akciju oko odabira savršenog prvog singla.

„Proces je trajao gotovo godinu dana, sve su pjesme bile dobre, zaista, ali nikako nismo mogli pronaći onu "pravu“. I eto, vrijeme je reklo svoje i kao uvijek pokazalo se da za one prave stvari vrijedi čekati. Tijekom snimanja pjesme naučila sam puno od cijelog mojeg tima. Uz rad i disciplinu bilo nam je jako zabavno i nezaboravno, ali i iscrpljujuće. Također se veselim i daljnjoj suradnji s njima jer smo postali prava mala obitelj te sam ih zavoljela u vrlo kratkom vremenu“, kazala je Stefany.

Pjesma govori o tome kako se sreća ne može kupiti novcem, kao ni ljubav jer sve što je materijalno prolazi i nikoga ne možeš natjerati da te voli, pogotovo ne novcem i skupim poklonima.

Spot za pjesmu „Znam te“ sniman je na raznim lokacijama pod redateljskom palicom Kristine Barišić.

„Snimanje spota je bilo fenomenalno! Uz redateljicu Kristinu i cijelu ekipu koja je radila na spotu nemoguće da je moglo biti loše. Meni je osobno najzabavnije, ali ujedno i najteže bilo snimanje u moru. Bilo nam je stvarno predivno“, dodala je Stefany.

S istoimenim singlom predstavila se i na ovogodišnjoj XX. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Stefany pjeva od ranog djetinjstva, a svoje prvo zanimanje za glazbu pokazala je već s pet godina kad je postala članica dječjeg, a potom i crkvenog zbor, a dodatno se obrazovala na privatnim satima pjevanja. Završila je osnovnu i srednju glazbenu školu, a nakon završene opće gimnazije svoje školovanje nastavlja na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, smjer Međunarodno poslovanje.

Prije nešto više od godinu dana okušala se i u glazbenoj emisiji The Voice u kojoj je došla do polufinala i bila dio čak tri tima (Jacquesov, Indirin i Dečakov) gdje je, kako ističe, od svakoga puno naučila i kako joj je to iskustvo bilo predivno i nezaboravno.

Na pitanje kakvi su joj planovi kazala je: „Planiram snimati singl po singl, a godišnje mislim izbaciti 3-4 pjesme jer mi se nikud ne žuri.“

Stefany možete pratiti na društvenim mrežama:
FACEBOOK: https://m.facebook.com/StefanyZuzic97/
INSTAGRAM: