Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

The A spot

The A! je čekao godinu dana da objavi englesku  verziju pjesme “Divan sunčan dan” pod imenom “Good day” kojom slavi ljeto i najavljuje novi pohod na internacionalne top liste.

Dosadašnji singlovi benda The A! našli su se na playlisti preko 550 radija diljem svijeta, a “If I Had U”, “Where is our love”, “Never” i “Now that you´re gone” sada će dobiti pojačanje zahvaljujući kojem će se taj broj i povećati. Ujedinjeno Kraljevstvo,SAD, Njemačka, Argentina, Čile, Italija, Izrael, Španjolska, Norveška i Grčka su samo neke od zemalja u kojima se The A! može čuti, a osim inozemstva, bend se može pohvaliti i uspjehom na domaćem planu.

Naime, prošloga ljeta pjesma “Divan sunčan dan” je provela 6 tjedana na HR Top 40 ljestvici najemitiranijih singlova dok je singl “Pusti me van” također polučio veliki uspjeh što se najbolje vidi po broju nastupa benda Bend promovira svoj debitantski album “Stereo” nizom koncerata diljem Hrvatske i regije, a ove godine su imali preko 60 nastupa od kojih treba izdvojiti: Ja BIH Festival (Sarajevo), Changer Meetup Festival (Šibenik), Poreč Open Air i Špancirfest (Varaždin). U subotu, 26.08. nastupaju na Rovinjskoj noći s početkom u 21h, a 15. i 16.09. su na zatvaranju Poreč Open Air festivala. U petak, 15.09. će održati samostalni koncert s početkom u 21h dok su 16.09. predgrupa Gibonniju.

Video uradak za pjesmu “Good day” odlikuje ljetni ugođaj i pozitivna energija, a za to su, uz dobru amosferu na samom snimanju, zaslužne i prekrasne lokacije koje uključuju: otok Drvenik Mali, Rastoke te scene sa putovanja po Lici i Dalmaciji.



Izvještaji



Mariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici