Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kao što znate, u programskoj shemi Prigorskog radija po prvi puta, počevši od 4.siječnja 2023. godine, svake srijede od 21 do 22 sata na frekvenciji 96,6 MHz možete slušati novu specijaliziranu radijsku emisiju "JAZZnijeBAUK".

Večeras od 21 do 22 sata idemo dalje, pred vama je 52. emisija ove naše nove glazbene avanture. Mi smo odvalili prvu godinu u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz., a kako je glavna namjera i vodilja ove nove glazbene priče da spoznamo istinu da JAZZ doista nije nikakav BAUK, već je to samo stepenica više, stepenica prema gore prema vašim mogućim glazbenim sklonostima i stremljenjima, tako će to zvučati i večeras u eteru Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

U emisiji nema i neće biti robovanja nikome ni ničemu, nema nikakvih ograda, limita i granica naša je jedina želja da se sluša dobra glazba na frekvenciji 96.6 MHz Prigorskog radija.

Putem web live streama na Prigorskiradio.hr/livestream možete nas slušati diljem globusa.

Večeras u 52. emisiji "JAZZnijeBAUK" nastupaju: ŠPIROLOGIJA, GRADSKA GLAZBA SAMOBOR, imamo goste u emisiji Dubravko Mihalinec-Miha - idejni začetnik i organizator Samobor Jazz Festivala i Darko Fijan s kojima ću popričati o samom festivalu i albumu "Šafrun". Pred vama je prvi dio ovog razgovora, a slušamo i neke od glazbenika koji su bili učesnici Samobor Jazz festivala, večeras će to biti Denis Razumović Razz i Lela i Joe Kaplovitz.

Večeras je "FAREWELL SONG" "Too Closer For Comfort" i dolazi nam s albuma "Zdenka pjeva Ellu i Lelu (Uživo iz Lisinskog)" (2016.), kojeg je objavila izdavačka kuća Croatia Records, a iza svega stoji naša proslavljena glazbena diva Zdenka Kovačiček i ovo je zapravo najava njenog velikog obljetničkog koncerta u Petom Kupeu.

Budite s nama svake srijede od 21 do 22 sata na frekvenciji 96,6 MHz prigorskog radija ili nas slušajte uživo putem web live streama: Prigorskiradio.hr/livestream

Do sljedećeg našeg jazz susreta srijedom od 21 h želim vam svako dobro!
Autor, urednik i voditelj emisije "JAZZnijeBAUK",
vaš Mladen Lončar - Mike