Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz "prigorskog radija", odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to! Kao što znate, svakog utorka, u večernjem terminu od 20.00 do 22,00h, pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 14 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati, u redovnoj shemi programa "prigorskog radija" emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak 12. ožujka na redu je 585. emisija "Blues za vas" i nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz.

Evo tko će sve večeras za vas nastupati: KIRK NELSON & JAMBALAYA WEST, DANIELLE NICOLE, JEAU JAMES, PAUL REED SMITH EIGHTLOCK, EMANUEL CASABLANCA. Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija INSTRUMENTALIST USNA HARMONIKA i tu će nastupiti: BILLY BRANCH, Bob Corritore, Dennis Gruenling, Jason Ricci i Kim Wilson. Nakon toga dalje nastupaju: JJ GEAY & MOFRO, BERNARD ALLISON i KATIE HENRY.

U rubrici Hrvatska blues scena najavljujem skorašnji 15th ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL, koji će se od 20.-22. ožujka održati u Hard Placeu. Evo nekih koji će učestvovati: Bok Blues, Tomislav Goluban, HARP-EXPLOSION a zadnje večeri svojim bluesom počastiti će nas ARTUR MENEZES.

U večerašnjoj 584. emisiji Blues za vas još će nastupiti: MISSISSIPPI SHAKEDOWN, MIKE ZITO, JOHN CLIFTON, DAXTON i TINSLEY ELLIS.

Na samom kraju slušamo skladbu "Howl and Moan" koja nam stiže s albuma "Beautiful Sin", koji je službeno objavljen 1. ožujka ove godine u vlastitom izdanju i uz globalnu radijsku promociju Sarah French Publiciity. Naravno, iza svega stoji PAUL BLACK.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu "prigorskog radija", na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati "Blues za vas" reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. Link: https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike