Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bzv

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 12 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 28. lipnja na redu je 529. emisija "Blues za vas" i nadam se da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues! Iako je to zadnja emisija, jer slijedi nam ljetna stanka.

Večeras će za vas u 529. emisiji "Blues za vas" nastupiti: MATTY T WALL, SUPERSONIC BLUES MACHINE, BILLY F GIBBONS, SAMANTHA FISH, GEMINIIDRAGON, SEAN CHAMBERS, EDGAR WINTER Feat. JOE BONAMASSA, BLACK PEARL, BENENTT MATTEO BAND,ALBERT CASTIGLIA, BOB STROGER & THE HEADCUTTERS, BRAD GUITAR WILSON, JANIVA MAGNESS, BOSAK & THE SECOND HAND BAND, DIUNNA GREENLEAF, BUBBA AND THE BIG BAD BLUES i GARY CAIN.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA nastavlja se najava i promocija 5th Thrill Blues Festa, uz najavu i pozivnicu umjetničkog direktora Thrill Blues Festa Borisa Hrepića Hrepe, a u nastavku slušamo sljedeće izvođače: MIKE VERNON & THE MIGHTY COMBO, RAPHAEL WRESSNIG, 4 HOMBRES & FLOWERY, CHARLIE & BELL BLUES EXPERIENCE, NORMAN BEAKER BAND i VEDRANa BOŽIĆa & ROCK MASTERS.

thrill blues fest

Potom još nastupaju: EMMA WILSON, EVA CARBONI i MIGHTY MIKE SCHERMER.

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu "True To Me" sa zadnjeg albuma "The Strongman Blues Remedy-Vol.1,, kojeg je 17. lipnja objavila Stony Plain Records, a sve to potpisuje odlični Steve Strongman.

I, stoga, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike

IzvještajiPrepun amfiteatar u Puli ugostio legendarne Arctic Monkeys


Vlajternativa opet pobjeđuje


Amira Medunjanin u Puli


S.A.R.S. i Bajaga s instruktorima na Adria Summer Festivalu


Amenra premijerno u Hrvatskoj


odmatanje duše u Burgu Clam


Freddie i Elton na rimskom/zadarskom forumu


King Gizzard u Šibeniku - 2. večer


King Gizzard & the Lizard Wizard na tvrđavi sv.Mihovila


Combichrist okrenuli Močvaru


Gojira poharala Dom sportova


Vrhunski baletni programi u Ljubljani


2. dan Forestland festivala


Otvoren je Forestland festival


Kojoti + Električni orgazam u Šibeniku


Tom Jones odličan u bajnoj Opatiji


The Rolling Stones u Beču


Spektakularna rapsodija u Bologni


Rock spektakl u Zagrebačkoj areni


Kultur Shock u Zagrebu