Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 12 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole samo dobru glazbu.

Ovaj utorak, 18. siječnja na redu je 506. emisija "Blues za vas" i nadam se da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Ovaj utorak, 25. siječnja na redu je 507. emisija "Blues za vas" i nadam se da ćemo se i večeras dobro družiti uz odličan blues!

Večeras za vas u 507. emisiji "Blues za vas" nastupaju: SCOTT ELLISON, COREY HARRIS, SUNNYSIDERS, BOB MARGOLIN, JOHN MAYAL, TREVOR B. POWER, DAVID LUMSDEN, SHE BROUGHT ME GASOLINE, TINSLEY ELLIS, PIERCE DIPNER i PETER VETESKA & BLUES TRAIN.

U rubrici HRVATSKE BLUES SNAGE u goste nam stiže SANJIN BANIĆ - BANE s kojim predstavljam njegov album "Time For A Change" na kraju razgovora sam Bane bira stvari koje ćemo slušati.

Potom će u emisiji još nastupiti: NICK ANDREA, THE HUNGRY WILLIAMS, VAL STARR & THE BLUES ROCKET, STEVE SHANHOLTZER i KATIE HENRY.

Na samom kraju, u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:"Do My Thing" s albuma "One Louder" MISTY BLUES kojeg će 28.siječnja službeno objaviti Lunaria Records uz svjetsku radijsku promociju nizozemske promotivne kuće ABIK Radio Promotions koju vodi Leen Velthuis.

I, stoga, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike