Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je odlična blues glazba, koju ćete tijekom mjeseca studenog slušati u terminu emisije "Blues za vas ". Naime, iz osobnih razloga nisam u mogućnosti biti u eteru. No, već sljedeći utorak pred vama je 500. emisija "Blues za vas " u kojoj vas očekuje pravi blues tulum, a za to će se uglavnom pobrinuti moj gost Dubravko Vrcelj - Meri!
Ovaj utorak 30.studenog za vas u ovom terminu za vas će nastupiti: CHRISTONE KINGFISH INGRAM,SHEMEKIA COPELAND,ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE, BIG CHIEF MONK BOUDREAUX, FINGERBANG, GA-20, BOBBY BLACKHAT, 11 GUYS QUARTET, MEMPHISSIPPI SOUNDS, ROBBIN KAPSALIS & VINTAGE #18, HANNA PK,GOV'T MULE, JIMI HENDRIX, HOWLIN’ WOLF, CARVIN JONES BAND, LED ZEPPELIN, JOHN MAYALL, THE SCREAMING WHEELS, RUMBLIN' TROUBLE, STEVE HILL, TOMISLAV GOLUBAN, THE RAGGED ROSES, BOSAK & THE SECOND HAND BAND, DENNIS JONES, SAVERIO MACCNE, TIA CARROLL, BEN LEVIN, CAROLYN WONDERLAND i TOMMY CASTRO.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz sjajna blues glazba.

Ovaj glazbeni odabir radijske emisije o blues glazbi možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr
Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati radijsku emisiju možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini. Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ovaj glazbeni izbor reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, iako nisam u eteru da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Bok i čujemo se sljedeći utorak od 20:00h u 500. emisiji "Blues za vas" u kojoj ćemo vas doista dobro prodrmati moj gost Dubravko Vrcelj-Meri i moja malenkost!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike