Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 19.listopada na redu je 498.emisija "Blues za vas" i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Večeras samo za vas u emisiji nastupaju: AVERY GROUWS BAND, THE SECRET COMBINATION, FABRIZIO GROSSI AND SOUL GARAGE EXPEREINCE, CHRIS 'BADNEWS' BARNES, GERALD MCCLENDON, COLIN LINDEN, VIDAR BUSK & HIS TRUE BELIEVERS, MISS LADY BLUES, JOEL DASILVA, ANDY PEAKE, LEA McINTOSH, LAUREN ANDERSON, THE BLUE VOODOO, TBELLY i NIGEL BARKER.
U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA u goste nam stiže glavni tajnik HBSa i vlasnik izdavačke kuće Sponas kojim najavljujem i promoviram predstojeći 13. Croatian Blues Challenge u glazbenom dijelu slušamo prošlogodišnje pobjednike po kategorijama EDI EAST TRANCE BLUES i BOK BLUES.

U nastavku emisije još slijede: DAVID VEST BAND, DAVID GOGO, SETH LEE JONES, THE ATOMIC 44’s, MEMPHISSIPPI SOUNDS, SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND, BOSAK & THE SECOND HAND BAND i GA-20.

Na samom kraju slušamo skladbu "Fragile Peace And Certain War" koja nam stiže sa albuma "Tempting Fate", koji je objavljen 8.listopada preko Alligator Records, a album potpisuje CAROLYN WONDERLAND.

I zato ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

NAPOMENA: kako nam slijedi 500. emisija "Blues za vas", svi vi koji želite morate poslati e-mail na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i odgovoriti na pitanje: Kako se zove emisija koju slušate svaki utorak od 20. sati? U svom e-mailu morate navesti svoju kućnu adresu kako bi vam poslali CD.
Mailove možete slati sve do 8. studenog do 12.00 sati, kada se ova priča zatvara i potom u samoj 500. emisji ćemo objaviti tko je sve dobio neki oficijelni blues album.
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike