Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s vama u eteru punih 11 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 5. listopada na redu je 496. emisija "Blues za vas" i, osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

Večeras samo za vas u emisiji nastupaju: ALTERED FIVE BLUES BAND, JOHNNY TUCKER FEATURING KID RAMOS AND THE ALLSTARS, THE BEAN PICKERS UNION, KRIS WILEY, TERESA JAMES & THE RHYTHM TRAMPS, WHITEY SOMERS, TAS CRU, NIGEL BARKER, COLIN LINDEN, SETH LEE JONES, HECTOR ANCHONDO, TONY HOLIDAY Ft. Bobby Rush i LACHY DOLEY.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA s razlogom nastupaju: "BOSAK & THE SECOND HAND BAND" jer u goste nam stiže alfa i omega banda Marko Bosak, s kojim sam vodio vrlo ugodan i opušten razgovor, a potom slijedi i Markova najava 3 stvari s zadnjeg studijskog albuma "Based on a True Story", kojeg je 9. travnja prošle godine objavila Nota Bene Records.

U nastavku emisije još slijede: TOMMY CASTRO, BIG DADDY WILSON, SAMANTHA FISH, THORBJORN RISAGER & THE BLACK TORNADO, JOANNE SHAW TAYLOR, RUSTY ENDS BLUES BAND i BOOGIE BEASTES BOOGIE BEASTES.

Na samom kraju slušamo skladbu "People Been Talking" koja nam stiže s albuma "Long As I Got My Guitar", koji je objavljen 1. listopada od strane izdavačke kuće Catfood Rec. i svjetske radijske promocije memfiške promotivne kuće Blind Raccoon, a album potpisuje ZAC HARMON.

I zato ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini ili na openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu na onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!