Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih 11. godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak, 12. siječnja, na redu je 467. emisija "Blues za vas", koja će imati svoje specijalno rođendansko izdanje.

Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u rođendanskoj 467. emisiji "Blues za vas": THE DOORS, TERMINAL STATION, LUTHER ALLISON, THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO, LAYLA ZOE i TOM KILLNER.

U goste nam dolazi Dubravko Vrcelj–Meri kojim pričam o bluesu i naravno, Meri nam je pripremio tri "opaka" blues bloka koje čine sljedeći izvođači: LESLIE WEST, BILLY F GIBBONS, KENNY WAYNE SHEPHERD, HURRICANE RUTH, LARRY MILLER, JULIAN SAS, SAVOY BROWN, BILL DURST i JOE BONAMASSA.

Potom dalje ide moj glazbeni izbor, kojeg čine: CASEY HENSLEY, BERNARD ALLISON, VANJA SKY & MIKE ZITO, ALASTAIR GREENE, ANGEL FORREST i na kraju tu je i THE JIMI HENDRIX EXPERIENCE. Mala NAPOMENA: svi moji odabrani izvođači izvode svoje pjesme uživo!

A Vedran Delić se ovaj puta pobrinuo za domaću blues scenu!
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

Dok, ponedjeljkom od 22.00 sati ''Blues za vas'' možete slušati i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike