Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na RadioKrizevci.hr i to je to! Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22.00 h pred vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa vama u eteru punih deset godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 13. listopada na redu je 454. emisija "Blues za vas". Nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima radija Križevci na frekvenciji 96,6 MHz.

A evo tko će sve nastupiti u 455. emisiji "Blues za vas": NIGEL BARKER, PEŠUT,LESIĆ I KOVAČIĆ ,KAT RIGGINS, DIONE TAYLOR, HEAD HONCHOS, DOWNCHILD, CARVIN JONES BAND, ERIC CLAPTON & FRIENDS, TYLER MORRIS, DUDLEY TAFT, JOHN NÉMETH, LAURA TATE, KEVIN BURT i SUNNYSIDERS.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA ugostio sam Tomas Krkača slušati ćete snimku našeg vrlo zanimljivog razgovora a i glazbu za vas bira uporavo on sam. Dakle, kao što sam i najavljivao zahuktava se promocija albuma "Planet Cream (Live At Vintage Industrial Bar, Zagreb 28.11.2018, kojeg je 18.srpnja objavila Croatia Records. Nakon Vedrana Božića i Adonisa Dokuzovića sada nam je u goste stigao Tomas Krkač ,biti će to ponovo jako zanimljiva glazbena priča.
Nadalje slijede: TRAVELLIN' BLUES KINGS, NICK TABARIAS, LAURA RAIN AND THE CAESARS, ANTHONY GOMES, BEN LEVIN i ELVIN BISHOP & CHARLIE MUSSELWHITE.
Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Like Sheep" kojom DENNIS JONES zatvara ovu večerašnju 455.emisiju BLUES 4U i koja se nalazi na njegovom zadnjem studijskom albumu "Soft Hard & Loud' kojeg je 16.listopada objavila izdavačka kuća Blue Rock Records i radijsku promociju memfiške promotivne kuće Blind Raccoon.
Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22.00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem interneta na RadioKrizevci.hr. Više saznajte i na Facebook.com/Blues4URadioshow.

Srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni da vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike