Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 2.lipnja na redu je 443. emisija "Blues za vas".

Evo tko će sve nastupiti 2.lipnja u 443. emisiji "Blues za vas": MIKE ZITO, FLEETWOOD MAC, BERNARD ALLISONa, ROY BUCHANAN, SARI SCHORR, BETH HART & JOE BONAMASSA, JUSTIN SALADINO BAND, GOV'T MULE, EDDIE 9V, TOMÁS DONCKER, JOSE RAMIREZ i DUFFY BISHOP.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: BE SHARP BAND sa pjesmom "On The Wind" sa svog albuma "Ashes", koji je dospio na 6, mjesto albuma Roots Music Report, dok se singl "Ashes" dokuturao na treće mjesto. Doista sjajan uspjeh! U podlozi slušamo njihov instrumental "Boogie" a Slijedi i najava skorašnjeg koncerta u Koprivnici u organizaciji Bluz Kluba. Potom slijedi album koji je dospio na peto mjesto najboljih albuma Chicago Bluesa "Memphis Light" Tomislava Golubana, ali i prvu nominaciju nekog našeg blues glazbenika kada je riječ o IBA i to u kategoriji modernog bluesa, slušamo pjesmu "Spirit Will Never Get Old",a tu je i odličan album " Woman Named Trouble" Vanje Sky, koja je svoju karijeru već etablirala u Europi.

U emisiji još će nastupiti CHARLIE BRADFORD, LINSEY ALEXANDER, GREG NAGY, KAT RIGGINS, JAMIE WILLIAMS AND THE ROOTS COLLECTIVE, CHICKENBONE SLIM , RUSTY ENDS & HILLBILLY HOODOO i ERIC HUGHES.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Something About You", kojom će Scott Ellison zatvoriti ovu večerašnju 443. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike