Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 26.svibnja na redu je 442.emisija "Blues za vas".

Prilagođeni situaciji oko virusa Covid-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas".

Nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 26.svibnja u 442. emisiji "Blues za vas": ROOMFUL OF BLUES, MICK CLARKE.

Rubrika MY CHOICE je posvećena nedavno preminulom LUCKY PETERSONu (13.prosinac 1964- 17.svibanj 2020).

Nadalje u emisiji još nastupaju:WAYNE NICHOLSON & JOHN CAMPBELL, JOHN MICHAEL VAN MERWYK, CHICKENBONE SLIM, JUSTIN SALADINO BAND, devetnaestogodišnji CHARLIE BRADFORD i ERIC HUGHES.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: BE SHARP BAND sa pjesmom "Put 'Em Down" sa svog albuma "Ashes", koji je dospio na 9, mjesto albuma Roots Music Report , dok se singl "Ashes" dokuturao na treće mjesto … doista sjajan uspjeh! Potom slijedi album koji je dospio na peto mjesto najboljih albuma Chicago Bluesa "Memphis Light" Tomislava Golubana slušamo pjesmu "Can I Be What I Want", tu je i odličan album " Woman Named Trouble" Vanje Sky, koja je svoju karijeru već etablirala u Europi. Na kraju rubrike slušamo kako nadahnuto Romana Orešnik –Romči izvodi poznatu "Angle from Montgomery".

U emisiji još će nastupiti JOE EDWARDS, DUFFY BISHOP, RED'S BLUES, STARLITE CAMPBELL BAND, NIGEL BARKERa i RAPHAEL WRESSNIG FEAT. GISELE JACKSON.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Walking The Street", kojom će Mike Zito zatvoriti ovu večerašnju 442. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike