Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 19.svibnja na redu je 441.emisija "Blues za vas".

Unatoč situaciji oko virusa Covid-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas".

Nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 19.svibnja u 441. emisiji "Blues za vas": VICTOR WAINWRIGHT, HOMESICK JAMES, LITTLE MAC,HOUND DOG TAYLOR,LITTLE MACK & THE HIPPS, WILLIE WILLIAMS, CASEY HENSLEY, VANJA SKY , CHICKENBONE SLIM, JOHN PRIMER & BOB CORRITORE, ELIZA NEALS,DELTAPHONIC, SHAWN PITTMAN, CRYSTAL SHAWANDA i MICHAEL VAN MERWYK.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: BE SHARP BAND sa svojim singlom "Ashes" sa istoimenog albuma, koji je dospio na 9, mjesto albuma Roots Music Report , dok se singl dokuturao na treće mjesto … doista sjajan uspjeh! Potom slijede BEHAVE sa svojim novim singlom "Our Song" a zatim se vraćamo malo u prošlost i sa SBFa iz 2011. godine slušamo OTPRILIKE OVAKO i CARL REUTER & HARPOONS.
Nadalje u emisiji još će nastupiti DAN TUFFY, .THE GHOST TOWN BLUES BAND, BETTYE LAVETTE, SISTER LUCILLE, MIKE ZITO i VINCE NEADS.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Rollin' and Tumblin' ", kojom će WAYNE NICHOLSON & JOHN CAMPBELLJOHN zatvoriti ovu večerašnju 441. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike