Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 12.svibnja na redu je 440.emisija "Blues za vas".

Unatoč situaciji oko virusa Covid-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas".

Večerašnja emisija u cijelosti je posvećena protekloj ovogodišnjoj dodjeli 41st BMA, koja se održala 3. na 4. svibnja i to virtualno. Pred vama su pobjednici po kategorijama,koji će svojim bluesom večeras ispuniti vaša srca i dušu i stoga se nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 12. svibnja u 440. emisiji "Blues za vas": SHEMEKIA COPELAND, VANESSA COLLIER, BOB MARGOLIN, DOUG MACLEOD, SUGARAY RAYFORD, ALBERT CASTIGLIA, ERIC GALES, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS, MAVIS STAPLES, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, BOBBY RUSH, BETTYE LAVETTE, SUE FOLEY (feat. BILLY GIBBONS), JIMMIE VAUGHAN i peterostruki dobitnik BMA …mladi blues glazbenik CHRISTONE "KINGFISH" INGRAM, čiji je studijski album"Kingfish" 17.svibnja 2019. godine objavila izdavačka kuća Alligator Records.

Nadalje u emisiji još će nastupiti CASEY HENSLEY, dok sam kraj emisije ostaje za pjesmu "We'd Have A Love Sublime", kojom će ROOMFUL OF BLUES zatvoriti ovu večerašnju 439. emisiju BLUES 4U. Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike