Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno, putem interneta nas slušajte na RadioKrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama ili OVOG linka i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20:00 do 22:00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je s Vama u eteru punih deset godina. Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Ovoga utorak 28. travnja na redu je 438. emisija "Blues za vas".

Unatoč situaciji oko virusa Covid-19 radio Križevci nastavlja emitirati specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas".Nadamo se da ćete svi doći na svoje i biti zadovoljni.

Evo tko će sve nastupiti 28. travnja u 438. emisiji "Blues za vas": ELIZA NEALS, THE SLEEP EAZYS, SOUTHERN AVENUE, LARKIN POE, SAMANTHA FISH, ANNIKA CHAMBERS, THE CASH BOX KINGS, CRYSTAL SHAWANDA.

U RUBRICI HRVATSKA BLUES SCENA nastupaju: NEBO & THE DOWNSTROKES, SUNNYSIDERS, JEREMIAH'S i BE SHARP BAND.

Nadalje u emisiji još će nastupiti: BAG OF NAILS, DAVID PHILIPS, THE SLEEP EAZYS, RORY GALLAGHER, VANJA SKY, MAYA RAE, MICK CLARKE, THORBJOR RISAGER & THE BLACK TORNADO, SISTER LUCILLE i TOMÁS DONCKER.

Sam kraj emisije ostaje za pjesmu "Amazon Woman", kojom će ZOE SCHWARZ BLUE COMMOTION zatvoriti ovu večerašnju 438. emisiju BLUES 4U.

Nadam se da ćete uživati!

Ne propustite večernji od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz, emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na RadioKrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar - Mike