Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bzv

Svi Vi koji volite blues podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr. Jednako tako, budite s nama i putem web live streama: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru punih DESET godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 14. siječnja na redu je 424. rođendanska emisija "Blues za vas" kojom ćemo proslaviti i obilježiti 10. godina emitiranja u eteru radija Križevci.

Emisiju otvara TOMISLAV GOLUBAN s pjesmom "Fun Starts Here", koja nam dolazi s njegovog novog studijskog albuma "Memphis Light", koji je službeno objavljen 10. siječnja 2020. godine preko izdavačke kuće Spona i uz globalnu radijsku promociju Blind Raccoona.

Nadalje po rubrikama emisije nastupaju: 11 GUYS QUARTET, WILL JACOBS & MARCOS COLL, CHARLES DAZA & THE REVEVANTS, CHARLES BROWN, JAY GORDON AND BLUES VENOM, WIDE MOUTH MASON, ALTERED FIVE BLUES BAND, ALBERT CASTIGLIA, ANTHONY GOMES, JONATHON LONG, KATARINA PEJAK, ALLY VENABLE, INA FORSMANM KAI STRAUSS & THE ELECTRIC BLUES ALL STARS, CHASE WALKER BAND, ALASTAIR GREENE, KENNY WAYNE SHEPHERD, PETER FRAMPTON BAND i TONY LEE KING.

Po svemu sudeći i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!

I zato ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "Blues za vas"možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

Više saznajte na: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow.

A srijedom od 18.00 sati emisiju "Blues za vas" možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

A to i zaslužuje večerašnja 424.emisija, kojom ćemo obilježiti naš 10. rođendan odnosno punih 10.godina emitiranja u eteru radija Križevci a zahvaljujući internetu emisiju "Blues za vas" slušaju i diljem globusa.

Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike