Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija ''BLUES ZA VAS'' radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.Nismo se čuli još tamo od 25. lipnja no sada je medijskoj šutnji došao kraj!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci,odnosno putem neta slušajte nas na http://www.radiokrizevci.hr
jednako tako budite sa nama i putem web live streama link:http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!
Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ''BLUES ZA VAS'', koja je sa Vama u eteru punih devet godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.

Ovaj utorak 3.rujna na redu je 408.emisija ''Blues za vas''.
Emisiju otvara ELIZA NEALS sa pjesmom''Livin With Yo Mama'' (Featuring Popa Chubby, Dave Keyes), koja se našla na njenom novom EPiju ''Sweet or Mean'' objavljenom 4.srpnja preko E-H Records LLC i uz radijsku promociju Frank Roszaka.
Budući da je ova emisija prva nakon ljetne stanke glazba je podijeljena u glazbene setove u kojima ćete imati prigode čuti : RORY GALLAGHERa, RAY FULLERa AND THE BLUESROCKERSe, JUDY SINGS THE BLUES, PACKRAT'S SMOKEHOUSE, BERNARD ALLISONa, KENNY WAYNE SHEPHERD BAND, SAVOY BROWN, THE BB KING BLUES BAND, BILLY BRANCH & THE SONS OF BLUES, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERSe, KERRY KEARNEY, GRIFF HAMLINA AND THE SINGLE BARREL BLUES, THE ALLMAN BETTS BAND, MOONSHINE SOCIETY, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, MOJO PREACHERSe, VANEESE THOMAS, ANNIKU CHAMBERS, ZAC HARMONA i COCO MONTOYU
Naravno, i u večerašnjem terminu očekuje vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ''Blues za vas'', koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ''Blues za vas''možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na http://www.radiokrizevci.hr
a snimke možete naći na web stranici : https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
A srijedom od 18.00 sati emisiju ''Blues za vas'' možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.
I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Mladen Lončar – Mike