Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Blues za vas

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, jednako tako budite sa nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih osam godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 4.rujna na redu je 367. emisija ''Blues za vas'' važno je naglasiti da nam je ovo prva emisija nakon ljetne stanke.
Od ovog utorka ponovo smo u eteru i upravo njome kreće novi ciklus emitiranja i tada idemo u susret našem devetom rođendanu, odnosno devetoj godini emitiranja ove specijalizirane radijske emisije o blues glazbi.
Ova prva emisija ima svoje specijalno izdanje, nema stalnih rubrika emisije, već je glazba podijeljena po glazbenim setovima, kojima vam garantiramo odličan glazbeni izbor i sjajnu blues ''furku''. To vam garantiraju sljedeći izvođači: JOHNNY & THE HEADHUNTERS, STERLING BALL,JOHN FERRARO,JIM COX & FIRENDS, ARTUR MENEZES, ELVIN BISHOP'S BIG FUN TRIO, DUSTIN DOUGLAS & THE ELECTRIC GENTLEMEN, DAMON FOWLER, CYRIL NEVILLE, JEFF JENSEN, JOSH SMITH, BRIGITTE PURDY, CAROLYN FE, JONNY T-BIRD & THE MPs, VANESSA COLLIER, TRAVIS BOWLIN, SARI SCHORR, ELIZA NEALS, BRIDGET KELLY BAND, ALASTAIR GREENE i ZOMBIE GARDEN CLUB.
Nema sumnje i u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!!! A večeras slušamo samo novitete!

I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta a snimke možete naći na web stranici: https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike