Radijske emisije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Blues za vas

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, jednako tako budite sa nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih osam godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.No, večeras njegove rubrike neće biti zbog specijalnog sadržaja večerašnje 360. emisije 'BLUES ZA VAS'.

Ovaj utorak 15.svibnja na redu je 360.emisija 'BLUES ZA VAS', koja vam večeras nudi svoje 'specijalno izdanje' posvećeno ovogodišnjoj dodjeli BMA  (SPECIAL EDITION radio show BLUES 4U – ''39th BLUES MUSIC AWARDS0' koja se po 39.puta održala 10.svibnja u 'the Cook Convention Center' u Memphis, Tennessee.

Večer ove 39. po redu dodjele obilježili su svakako sa TAJ MAHAL i KEB' MO', koji su zajedno osvojli su pet BMA, te Rick Estrin i njegovi The Nightcats, koji su osvojili ukupno tri nagrade. No, svakako ima tu još odličnih iznenađenja i dobitnika ove najprestižnije glazbene nagrade kada je u pitanju blues glazba. 135 nominiranih glazbenika smjestilo se svojim nominacijama u 26 kategorija. Budite sa nama i saznajte tko su oni , odnosno poslušajte njihove radove, koji su im donjeli ovu prestižnu blues glazbenu nagradu.
Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ
I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta a snimke možete naći na web stranici: https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike