Radijske emisije
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Blues za vas

Večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija 'BLUES ZA VAS' - Radio KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, jednako tako budite sa nama i putem web live streama link http://144.76.172.23:7028/ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije 'BLUES ZA VAS', koja je sa Vama u eteru punih sedam godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole dobru glazbu.
Čak i nakon emisije 'BLUES ZA VAS' i dalje ostajemo u istom tonu, jer tada slijedi 'BLUESY TEHNICO SHOW', kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić. Svojim predanim radom Vedran je dobio i svoju stalnu rubiku u emisiji - IZ VEDRANOVE VITRINE u kojoj predstavlja neki od albuma kojeg je odabrao iz svoje vitrine.

Ovaj utorak 19. prosinca na redu je 341. emisija 'BLUES ZA VAS'.
Kao što se zna uz nove rubrike emisija 'BLUES ZA VAS' ima svoje stalne rubrike:
MY CHOICE: je rubrika u kojoj odabirem izvođače po 'nekom' svom izboru i tu se mogu naći izvođači, koji inače nisu primarno blues orijentirani. No, naravno to nije pravilo!
AKO STE PROPUSTILI: je rubrika u kojoj vas podsjećam ne neke neke informacije koje ste možda propustili, kao i na albume, izvođače, događaje i sl. a koji su sticajem okolnosti ostali van dosega vašeg ali i mog interesa i percepcije, koji su nam promaknuli ili smo ih možda samo zaboravili.
FROM BLUES CORNER: sve što čitate u rubrici Blues Corner na glazbenom portalu SoundGuardian.com, sada konačno možete i slušati. Biti će tu ekskluzivnih promocija novih albuma, kao i drugih albuma, koje svakako valja promovirati. Večeras slušamo album ''Steal'' benda WILLE AND THE BANDITS.
OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA je rubrika u kojoj ćete slušati materijale koje još eventualno niste imali prigode čuti ili se pak, neki izvođači ili albumi po prvi puta puštaju u emisiji. To je promotivna rubrika u kojoj će mjesto naći svi oni, koji zaslužuju veću i jaču medijsku promociju u svakom pogledu.
HRVATSKA BLUES SCENA je dio emisije, zbog koje se sve ovo i pokrenulo, to je mjesto i prostor namijenjen isključivo hrvatskim blues glazbenicima za promociju njihovih materijala, radova i sl. Radio Križevci i emisija 'BLUES ZA VAS' otključali su Vam vrata, na vama je samo da ih otvorite. Čekamo Vas!!!

U goste nam ponovo stiže Predrag Lovrinčević – Lovre  s kojim ćemo porazgovarati o dojmovima iz Amerike, na redu je priča o snimanju u legendarnom Sun studiju i slušamo glazbu banda 058 iz Splita .  U drugom dijelu ove rubrike slušamo glazbu ovogodišnjih putnika u Memphis na najveće svjetsko okupljanje i natjecanje blues glazbenika. Hrvatske Blues Snage predstavljaju pobjednici 9th CBC u kategoriji solo/duo to su Two Blue iz Zagreba  a u kategoriji bandova pobjedu su odnijeli Jeremiah's iz Sv.Filip i Jakova, večeras slušamo njihovu glazbu.
MY BLUES MIX: je rubrika čije ime govori sve! Nema nikakvog razloga da netko od blues glazbenika, izvođača ili bandova ne nastupi u ovoj rubrici.
Pri samom kraju emisije slijedi specijalni Božićni blues dodatak.
Na kraju emisije slijedi glazbeni pozdrav u vidu rubrike I ZA KRAJ!
I u večerašnjem terminu očekuje Vas glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!
I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija 'BLUES ZA VAS', koju uređuje i vodi Mladen Lončar - Mike.
Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi 'BLUES ZA VAS' možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta a snimke možete naći na web stranici: https://www.mixcloud.com , kao i na FB stranici emisije: http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
I na kraju, budite uvjereni, da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok!
Mladen Lončar - Mike



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere