Najave koncerata

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U petak, 26. travnja očekuje se trostruka doza sporih I masnih doom riffova u Močvari. Lokalne snage, A Gram Trip, Hrmülja i Lord Drunkalot razdrmat će Močvaru najdubljim vibracijama koje pojačala mogu proizvesti.

Sva tri benda pripremila su novi materijal koji će premijerno izvesti. Sada donosimo informacije o bendovima. Karte su dostupne putem Core Event portala po cijeni od 8 € u pretprodaji te 10 € na dan koncerta. https://core-event.co/events/the-swampnosis-a-gram-trip-hrmulja-lord-drunkalot-6cb8 Isto tako, svi koji kupe ulaznicu putem weba na ulazu dobivaju printanu verziju ulaznice kao suvenir. Mlađima od 18 godina ulaz besplatan.

A GRAM TRIP

A Gram Trip su četiri ljubitelja snažnih pojačala i tvrde distorzije iz Zagreba. Svojim mantričnim doom riffovima, sludge vokalima te stoner prizvucima prožetim kroz svaku pjesmu, tabaju put kroz nesveto trojstvo gore navedenih žanrova. Svoj prvi demo snimili su uživo 2021. godine u Attacku, a 2023. sabiru svoje prve četiri godine buke u debitantski album pod nazivom "Long Overdue".

HRMÜLJA

Veliki povratak ludbreško–varaždinske četvorke u Zagreb nakon stanke i izmjene u postavi. Stvaranjem stonerskog zvuka od 2014. godine došli su do izdavanja albuma 2019. godine i trenutno rade na novom materijalu za nadolazeći EP. Donose mračni stoner doom začinjen psihodelijom, opojnim sredstvima i sludge rifovima. Svojom glazbom zasigurno ne iskazuju zadovoljstvo i zvuče kao vapaj živo zakopanih duša.

LORD DRUNKALOT

Nastali 2013. godine peglaju glasne, zadimljene, C2H5OH666-om natopljene stare heavy rifove u čast drevnim paganskim bogovima distorzije i brljetine iz pakla. Do sada su svirali sa bendovima kao što su Ufomammut, Naxatras, 1000mods, Planet of Zeus i Jex Thoth. Godine 2020. izbacili su LP "Heads & Spirits." Nakon dvije godine izbivanja sa zagrebačkih pozornica, vraćaju se s novim materijalom i u punoj snazi.

 IzvještajiMariza oduševila punu dvoranu Lisinskog


Sukhishvili u Lisinskom - II. dan


Poluintimni koncert velikog gospodina u maloj Šiški


Mimika Orchestra nastupio u ciklusu Chiaroscuro


Sukhishvili u Lisinskom - I. dan


Kawasaki 3P sirovo i jako zagrmili Tvornicom kulture


Nirvana tribute u VIB-u


Perpetuum Jazzile u Lisinskom


HC PUNK-erija u domu kulture zvanom Močvara


Judas Priest, Saxon i Uriah Heep u Beču


Galerija fotografija: Stare pizde + Prazna kutija


Galerija fotografija: Skotni vrag


Dalmatinsko jugo i akustična Vlatkova rapsodija


freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici