Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SeaStar2024Fanovi Sea Stara u prvih 24 sata prodaje kupili su više 3000 ulaznica za nadolazeće šesto izdanje festivala. Značenje ovih nekoliko tisuća potvrđenih dolazaka posebno dobiva na jačini ako se uzme u obzir da još nije objavljen niti jedan izvođač koji će od 23. do 26. svibnja 2024. nastupiti u laguni Stella Maris.

Zbog zahvalnosti koju Sea Star publika pokazuje umaškom festivalu organizatori iz EXIT tima odlučili su i da novi, upravo pušten kontingent, također ima jak popust i to od čak 40% u odnosu na finalnu cijenu. Nove festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Ulaznice za šesto izdanje Sea Star festival prvi dan prodaje prodavale su se u čak 24 zemlje svijeta, pri čemu prednjače tradicionalno najjača tržišta kao što su Hrvatska, Slovenija, Italija i Austrija. No prodaja je zabilježena i u Njemačkoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Francuskoj, Švicarskoj, Mađarskoj, SAD-u, Skandinaviji te, naravno, u ostatku naše regije

Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After party. Uskoro stižu i prva imena, ali i velika božićna akcija u kojoj se uz kupljenu ulaznicu za EXIT može dobiti i ona za Sea Star, pa se s pravom može očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre, s jednog od prvih velikih open-air događaja pokrenuti ljetnu turističku i festivalsku sezonu u Hrvatskoj i šire.

IzvještajiAvalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu


Žestoka rock svirka Kojota grmjela Tvornicom


Sjajna Jeboton Fešta u klubu Boogaloo


Urban&4 na samoborskom fašniku


Megadance party pretvorio zagrebačku Arenu u najveću diskoteku u Hrvatskoj


Mangroove - Acoustic special u Klubu Kazališta Komedija


Svemirko i Donkey Hot nastupili u rasprodanom Vintageu


Kaos 696 Winter War 2024 Tour