Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PP KK

Križevački Klub kulture za otvorenje nove programske sezone najavio je dva glazbena događanja. Prvi je na rasporedu koncert grupe Cold Snap 10. veljače, a već drugi dan nastupa DJ Phat Phillie s programom "Blackout Classics".

Metal Velentinovo w/ Cold Snap

pet, 10. 2. u 21:00 h
Klub kulture

Pozivamo vas da s nama proslavite Dan zaljubljenih uz 20 godina groove metal benda Cold Snap i ljubavnu metal slušaonu!

Ovi varaždinski metalci predvođeni karizmatičnim Janom Kerekešom spremaju nekonvencionalnu i energičnu proslavu Valentinova, stoga zgrabite vaše bolje polovice pod ruke ili pak samopouzdano ušetajte solo, pokažite svima da ste sami sebi i više nego dovoljni i dobro protresite glave na žestoke groove metal ritmove.

Kako članovi benda kažu, kaos je počeo u proljeće 2003. godine. Do danas, Cold Snap je održao više od 430 koncerata diljem Europe, uključujući turneje s bendovima Pro-Pain, Dead By April, Ektomorf, a dijelili su pozornicu s bendovima: Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Flogging Molly, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth, Unearth i mnogima drugima na sljedećim festivalima: Wacken Open Air, Exit Festival, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal Fest, Burning Sea Festival, ŠpancirFest.

Cold Snap ima jedan EP "Mea Culpa" (2005., self released) i 4 LP albuma čiju produkciju ponovo potpisuje jedan od najpoznatijih metal producenata na svijetu, Tue Madsen. Cold Snap također ima i 15 video spotova koji se prikazuju na svjetskim TV postajama, a dobili su i nagradu "Zlatna Koogla" za najboljeg novog izvođača 2008. godine.

Za vatrenu predigru prije koncerta i razuzdani after pobrinut će se zagrebačko/šibenski DJ Barby koji sprema metal death/black/groove/trash/dent/nu/hardcore/metalcore DJ slušaonu.

ULAZ: 6 €/45,21 KN
Ulaznice su u prodaji na svim Entrio prodajnim mjestima i online.

PP KK

Phat Phillie presents: Blackout Classics

DJ slušaona
sub, 11. 2. u 21:00 h
Klub kulture

Kultna figura hrvatskog hip-hopa - Phat Phillie i specijalni gost BARS, 11. 2. 2023. stižu u križevački Klub kulture!

Phat Phillie je svjetski poznati DJ i jedan od začetnika hip-hop kulture u Hrvatskoj te jedan od osnivača Fresh Island festivala. Rezident je DJ (i promotor) nekih od zagrebačkih najboljih mjesečnih događanja koja se održavaju u gradskim noćnim klubovima.

Phillie je DJ-irao je ne samo u Hrvatskoj i regiji, već i u New Yorku (Toca Tuesdays), Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švicarskoj, Slovačkoj, Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Bugarskoj, Nizozemskoj, Rusiji... Također je pisao članke za brojne vodeće svjetske hip-hop časopise, uključujući Backspin (Njemačka), DJ Mag (UK) i The Source (SAD) i intervjuirao izvođače poput 50 Centa, NORE-a, Wu-Tang Clana, Ice-T-a, Nile Rodgersa (Chic), DJ Premiera... Phillie se čak može čuti u skeču na LP-u "The Platform" Dilated Peoplesa.

Ove će godine proslaviti 30. obljetnicu Blackout projekta s nizom događanja, a prije toga sprema nezaboravnu hip-hop slušaonu u Klubu kulture. Čeka nas classic hip-hop DJ set iskusnog majstora svog zanata, stoga podmažite zglobove i spremite glave za klimanje!

ULAZ: 4 €/30,14 KN
Ulaznice su u prodaji na svim Entrio prodajnim mjestima i online.