Najave koncerata

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kišna Ivanka i Mrle u pratnji ostalih nasmješenih 'Kišnih razdraganca' za svoje najmlađe fanove rade odličnu live svirku. Ova garantirana odlična zabava prenositi će se na digitalnim mrežama tako da je dostupna svim najmlađim fanovima koji tako u svojim domovima mogu skakati, pjevati i uživati!

Kišna Ivanka i Mrle zabavljaju klince svojom odličnom muzikom sa izdanja 'Kišni razdraganci' koje je izašlo u kompletu sa sjajnom slikovnicom Lane Letović Perčin istog imena iz koje su Kišni razdraganci krenuli u osvajanje dječije mašte. Brojni likovi garantiraju zabavu koju su Ivanka i Mrle svojom energijom i odličnim pjesmama oživili u svojim nastupima što ćete najbolje vidjeti u ovom live nastupu. Redaju se tu odlične pjesme: 'Teška slova', 'Kap', 'Hi Hi ha ha', 'Njama njam' i druge.

Mrle i Kišna Ivanka poručuju: „Ne propustite ovaj tulum! Šaljemo glazbu direktno u vaše domove, oko nas sve puno prijateljski raspoloženih 'Kišnih Razdraganaca' plus svijet slika i spotova Lane Letović Perčin iz spota „Teška slova“ i Anisa Galijatovića iz spota „Kap“! Jedva čekamo da se brzo vidimo i na koncertu uživoooooooo!!!“

Ne propustite ovaj live događaj na Instagramu i Facebooku – Mr. Lee & IvaneSky u nedjelju 15.05.2022. u 12:00h.

Kišna Ivanka i Mrle zahvaljuju Ministarstvu kulture i medija RH koje je pomoglo prilikom realizacije ovog snimanja te posebno Robertu Imbrišiću na uredničkoj i tehničkoj podršci.

Nakon live emitiranja moći ćete pogledati snimku koncerta na kanalu Dallas Recordsa od 15:00.

Live nastup možete pratiti na:
https://www.facebook.com/MrLeeIvaneSky?_rdc=2&_rdr
https://www.instagram.com/mrle.let3/