Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

pocket palma, trenutni predvodnici synth-pop zvuka u Hrvatskoj i regiji, stižu i pred splitsku te šibensku publiku. Nakon dosadašnjih nastupa diljem regije, od Mostara i Sarajeva, preko Beograda, Novog Sada i Skopja do Zagreba, sve uspješniji trio nastavlja svoju koncertnu turneju te će 29. travnja nastupiti u splitskoj Zenti, a dan kasnije, 30. travnja u šibenskom Azimutu.

Skupinu čine talentirani autori i glazbenici Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek, trio koji se posljednjih godina pozicionirao kao jedan od najkvalitetnijih pop bendova regije. Svoju glazbenu priču dugogodišnji prijatelji Anja i Luka započeli su 2012., kada su osnovali dark-pop bend Side Project, a zamijećeni zaokret stiže nekoliko godina kasnije, kada inspirirani synth-pop zvukom postaju pocket palma i po prvi put objavljuju pjesme na hrvatskom jeziku.

Album prvijenac “pocket palma” objavljuju 2019., u sklopu kojeg predstavljaju danas nezaobilazne favorite publike “Kako izgleda kraj”, “Godišnji” i “Ono što nam inače nedostaje”, koji ih ubrzo pozicioniraju kao vodeći autorsko-producentski bend nove generacije. Svoju kvalitetu i kreativni zamah potvrđuju i hvaljenim aktualnim drugim po redu studijskim albumom “Atomi”, s kojeg se posebno ističu singlovi “Pogled”, “More”, “Daleki poljupci” te “Mene nema”, čiji prateći videospot je inspiriran vogue i ballroom kulturom.

Upravo nošeni odličnim reakcijama publike na aktualni album “Atomi” te njegovom nedavnom velikom koncertnom promocijom u punoj zagrebačkoj Tvornici kulture, synth-pop miljenici pocket palma svoju magičnu i plesnu koncertnu priču predstavit će i samostalnim koncertima pred splitskom i šibenskom publikom, a o tome kažu: “Jako nam je drago što smo napokon u mogućnosti održati naše prve samostalne koncerte u Splitu i Šibeniku. Već dugo čekamo da vas vidimo, ali mislimo da je vrijedilo čekati i da je ovo pravi trenutak da se svi skupa zabavimo i izrokamo uz Atome."

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn za koncerte 29. travnja u splitskoj Zenti te 30. travnja u šibenskom Azimutu, mogu se kupiti online putem CoreEvent platforme, dok je fizičke ulaznice moguće kupiti na lokacijama kluba Zenta i Garica Shopa (Split) te u Azimutu (Šibenik). Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 50 kn. Organizator koncerata je booking agencija yem.



Izvještaji



freekind. nastupile u Vintage Industrial Baru


Depeche Mode emotivno i snažno u Budimpešti


Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima