Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Inspirirani ranom disco erom i svom pretjeranom dekadencijom 70ih i 80ih u Mediku dolazi klubski disco program- vitamin Disco.

Nakon odmora od blagdanskog kaosa, premijerno u Pierrotijevoj 11 čekati će vas DJ Dante Sentimento i DJ Toćh, već dobro poznati rezidenti zagrebačkog Rockstara. Svoj projekt započeli su u Jabuci krajem 2018., gdje je, kako znaju reći, gorilo i do 6 ujutro.

Korona vremena i zatvaranje Jabuke izbacili su ih iz kasnonoćnog klupskog programa, a onda su se zaredala gostovanja na Velvet Festivalu, Art Parku, Ljeto u Tehničkom, Advent u Akademiji te u Pločniku u sklopu programa Zvuci dnevne sobe.

Prvi put nakon skoro dvije godine, vitamin Disco iz Jabuke, stvoriti će klupsku atmosferu u prostoru Medike.

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodjeljene te vas molimo da držite distancu.

Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

[14.1.2022. / PETAK / 19h – 00 h / ULAZNICE 15 KN / AKC ATTACK]